INTERNISTIČKA AMBULANTA

Interna medicina

Specijalisti interne medicine prate cjelokupno zdravstveno stanje pacijenata, praveći preglede kod akutnih i hroničnih bolesti.

Želite pregled?

ŠTA JE

INTERNA MEDICINA

Interna medicina se ne bez razloga naziva „kraljicom medicine", jer predstavlja osnovu mnogih daljih subspecijalizacija. Pacijent se obraća ljekaru specijalisti interne medicine kada ima probleme sa srcem, disajnim organima, organima za varenje, žlijezdama sa unutrašnjim lučenjem, krvi i lifmim žlezdama ili bubrezima radi procjene zdravstvenog stanja ili otkrivanja uzroka tegoba, a potom i liječenja. Specijalisti interne medicine prate cjelokupno zdravstveno stanje pacijenata, praveći preglede kod akutnih i hroničnih bolesti.

U okviru poliklinike Stojanović, našim pacijentima je omogućen pregled interniste kao i dijagnostika neophodna za liječenje i sagledavanje cjelokupnog zdravstvenog stanja. Naša internistička služba posjeduje i savremene ultrazvučne aparate kojima obavljamo preglede, a koji daju važan uvid o stanju krvnih sudova, jetre, bubrega, slezine, mokraćne bešike i žlijezda sa unutrašnjim lučenjem kao i limfnih žlijezda.

ZAKAŽITE PREGLED